Amsterdam, 20 november 2012 – Een geheel onafhankelijke nieuwe site die vergelijkt welke hondenverzekering voor u het beste is. www.verzekering-honden.nl is de meest complete site voor hondenverzekeringen en zet voor u alle verzekeringen op een rij. Wat ons onderscheidt? Wij geven het meest complete vergoedingenoverzicht en u kan de premies per ras zien!

Tijdens onze zoektocht naar een goede verzekering voor onze eigen hond, vonden we al snel diverse vergelijkingssites waarvan de makers op geld uit zijn en voorrang geven aan een verzekeraar. Andere, informatieve websites geven vaak onvoldoende informatie of hadden een onduidelijk overzicht met vergoedingen.

Een website voor iedereen die net een puppy heeft, is hard nodig. Het verzekeren van je hond is niet alleen verstandig, maar ook snel geregeld. De meeste aanbieders geven u online de mogelijkheid te verzekeren. Doe het, want dierenartsen zijn niet goedkoop en een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat ondervinden wij nog wel eens als hondeneigenaar.

We hebben een overzicht met de premies die u per ras bij welke verzekeraar moet betalen. Daarnaast hebben we het meest uitgebreide overzicht met welke huisdierverzekeraar welke aandoeningen, ziektes en operaties vergoedt. Op de hoogte blijven van onze inzichten, nieuwsberichten en blogs? Volg ons dan ook op Facebook!

————————– noot voor redactie, niet ter publicatie————————————–
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@verzekering-honden.nl