Zorgverzekering afsluiten: ook voor uw hond belangrijk

Blog, Nieuws 21.12.2012

Zorgverzekering afsluiten: ook voor uw hond belangrijk

Wilt u overstappen van zorgverzekering? Dan moet dat voor 1 januari 2013. Goede zorg is belangrijk en te veel betalen, wil niemand. Veel Nederlanders zijn hier nu druk mee. Uitzoeken, uitrekenen, plannen. Ook je hond verdient het om goed verzekerd te zijn van passende zorg, toch?

Assurantiebelasting omhoog
Bij de meeste dierenverzekeraars gaan per 1 januari de totale tarieven omhoog  in verband met de verhoging van de assurantiebelasting van 21%. Ook voor je huisdier kan het dus interessant zijn om nu nog snel een verzekering af te sluiten!

Goede zorg
Uw huisdier verzekeren voor goede zorg is makkelijker dan je denkt. Makkelijker dan bij mensen! Veel aanbieders hebben toegankelijke en overzichtelijke sites waar u direct een polis kunt afsluiten. Hier zitten ook goedkope opties bij. U kiest voor een basispakket met eventueel een aanvullende verzekering.

Dierenarts
Dierenartsen werken niet voor niets. Ze berekenen geld voor een consult, behandeling en medicijnen. Wanneer je hond dus onverwacht ziek wordt of een ongeluk krijgt, lopen die kosten snel op. Een gebroken poot kost gemiddeld 600,- euro. Heeft u dat over deze dure decembermaand?

Vragen, opmerkingen of suggesties?